Οι εκπαιδευτικοί στηρίζουμε τον αγώνα των εργατών της ΛΑΡΚΟ!

Στηρίζουμε τον αγώνα τον εργατών της Λάρκο, βρισκόμαστε δίπλα τους εκατοντάδες σωματεία εργαζόμενων και φορείς από όλη την  Ελλάδα, δίνοντας τους δύναμη και αισιοδοξία να συνεχίσουν τον δίκαιο αγώνα τους. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο των εργατών!

Οι εργαζόμενοι απαιτούν να σταματήσει κάθε διαδικασία που τους πετά στον δρόμο και να ανανεωθούν άμεσα οι συμβάσεις τους. Ο αγώνας των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ μας ενδιαφέρει όλους, συναντιέται με τον αγώνα όλων των εργαζομένων της χώρας μας, με τους αγώνες όλου του λαού για την υπεράσπιση της ζωής μας με δικαιώματα και την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας τον 21ο αιώνα.

Αγωνιζόμαστε:

Για να  μην ιδιωτικοποιηθεί η ΛΑΡΚΟ και καμία άλλη εταιρεία, αντίθετα να περάσουν σε δημόσια ιδιοκτησία  μεγάλες στρατηγικής σημασίας εταιρείες με εργατικό έλεγχο  για να σταματήσουν να τις κλέβουν οι διοικήσεις και οι κυβερνήσεις, με απειθαρχία στις εντολές και τις ντιρεκτίβες της ΕΕ. Για να λειτουργήσουν με κριτήριο τα συμφέροντα των εργατών και όλης της κοινωνίας.

Για να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος. Για να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας. Για ασφαλείς συνθήκες δουλειάς, για να μην θρηνούμε νεκρές/ούς και σακατεμένες/ους.

Για αξιοπρεπείς μισθούς και συμβάσεις εργασίας με δραστική μείωση του χρόνου εργασίας ξεκινώντας  με (7ωρο, 35ωρο, 5ήμερο)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *