Υπόδειγμα-αίτηση για νεοδιόριστους προς ΠΥΣΠΕ για διαπιστωτική πράξη μονιμοποίησης

Καλούμε όλες/όλους τις/τους νεοδιόριστες/ους του 2020 και του 2021 να συμπληρώσουν το υπόδειγμα αίτησης/αιτήματος και να το αποστείλουν προς το ΠΥΣΠΕ Δυτικής Αττικής, με την οποία αιτούνται να υλοποιηθούν όλες οι νόμιμες και απαραίτητες ενέργειες τις οποίες είναι υποχρεωμένη πλέον και δικαστικά δεσμευμένη η Δ/νση να πράξει για την μονιμοποίηση (σύμφωνα και  με τις διατάξεις του αρ. 40 του ν. 3528/2007 στις οποίες άλλωστε αναφέρεται και η υπ’ αρ. 1510/2024 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών) και την επίσημη κοινοποίηση των αντίστοιχων διαπιστωτικών πράξεων.

Μεγάλη νίκη και επιβεβαίωση του αγώνα μας η δικαίωση των νεοδιόριστων από το δικαστήριο: Κρίνει ότι οι νεοδιόριστοι (του’20) μονιμοποιούνται αυτοδίκαια (χωρίς αξιολόγηση) και τις πράξεις ανάκλησης των μονιμοποιήσεων (από τις Δ/νσεις) μη νόμιμες!

Η απόφαση αυτή δικαιώνει το εκπαιδευτικό κίνημα, τους νεοδιόριστους του 2020 και συγχρόνως ανοίγει δρόμο και για τους νεοδιόριστους των επόμενων ετών αλλά και για τις διεκδικήσεις και τον αγώνα όλης της μαχόμενης εκπαίδευσης! Συνεχίζουμε: ΑΚΩΛΥΤΗ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΤΩΡΑ! Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Η ανακοίνωση του συλλόγου ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *