ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ την ΠΕΜΠΤΗ 29/8 στις 9πμ στην κινητοποίηση στη ΔΙΠΕ Δυτ.Αττικής – Κάτω τα χέρια σας από τις/τους απεργούς συναδέλφισσες/ους μας! / Οι νεοδιόριστες/οι του 2020 είναι όλες και όλοι ΜΟΝΙΜΟΙ/ΕΣ! ΤΕΛΟΣ! Μονιμοποίηση ΟΛΩΝ των νεοδιόριστων ΤΩΡΑ!

Η απεργία δεν τιμωρείται, ΝΙΚΑ!

Καταγγέλλουμε την Διευθύντρια Εκπ/σης ΠΕ Δυτικής Αττικής και στέλνουμε σαφές μήνυμα πως δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να απειλεί και να εκβιάζει με παύση συναδέλφους και συναδέλφισσές μας αν δεν αξιολογήσουν!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ!

Στηρίζουμε περήφανα την επιλογή μας να σταθούμε αταλάντευτα στην συλλογική μας απόφαση να υπερασπιστούμε το δημόσιο σχολείο και τα παιδιά!

Οι σύλλογοι εκπαιδευτικών ΠΕ «Ηρώ Κωνσταντοπούλου» και «Κ. Βάρναλης» καλούμε τους Συλλόγους ΠΕ και ΕΛΜΕ και τη ΔΟΕ/ΟΛΜΕ να δώσουμε δυναμικό παρόν στη Διεύθυνση Δυτικής Αττικής την Πέμπτη 29/8 στις 9πμ.

Διαβάστε την ανακοίνωση-καταγγελία του συλλόγου “Ηρώ Κωνσταντοπούλου”: Καταγγελία στη διευθύντρια Εκπ/σης ΠΕ Δυτ. Αττικής: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ! Στέλνουμε σαφές μήνυμα πως δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να απειλεί και να εκβιάζει με παύση συναδέλφους και συναδέλφισσές μας αν δεν αξιολογήσουν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *