Αίτηση μονιμοποίησης για τους/τις νεοδιόριστους/ες του 2022 – Βήματα / Τετάρτη 11/9 στη 1μμ ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ στην κινητοποίηση στη ΔΙΠΕ Δυτ. Αττικής για να καταθέσουμε τις αιτήσεις της ΔΟΕ για το ’20-’21

Οι νεοδιόριστοι/ες είναι μόνιμοι/ες και με απόφαση του εφετείου!

Συνεχίζουμε αποφασιστικά!

Απαιτούμε ΤΩΡΑ να εκδοθούν οι πράξεις μονιμοποίησης για όλους/όλες τους/τις νεοδιόριστες που έχουν κλείσει τη διετία!

Τώρα να συνεδριάσει το ΠΥΣΠΕ Δυτ. Αττικής με βάση το ομόφωνο αίτημα που κατέθεσαν τα μέλη του στις 29/8 και σύμφωνα με την υποχρέωση της διεύθυνσης να συμμορφωθεί στην απόφαση του διοικητικού εφετείου!

Η απόφαση του διοικητικού εφετείου δικαιώνει το εκπαιδευτικό κίνημα, τις/τους νεοδιόριστες/ους του 2020 και συγχρόνως ανοίγει δρόμο και για τις/τους νεοδιόριστες/ους των επόμενων ετών αλλά και για τις διεκδικήσεις και τον αγώνα όλης της μαχόμενης εκπαίδευσης! Βασίζεται στους χιλιάδες που υπέγραφαν Απεργία Αποχή κάθε φορά που γινόταν επαναπροκήρυξη, στους δεκάδες χιλιάδες που γέμισαν τις αίθουσες των Γενικών Συνελεύσεων κι επέβαλαν τη συνέχιση του αγώνα με την επαναπροκήρυξη από τα πρωτοβάθμια σωματεία και από την ολομέλεια προέδρων της ΔΟΕ, στις/στους χιλιάδες που αντιστάθηκαν στις απειλητικές εγκυκλίους του Κατσαρού και κρατούν ως τα τώρα ενεργό το μέτωπο της αντίστασης και του αγώνα!

Στην πραγματικότητα η απόφαση αυτή συμπαρασύρει και τους νεοδιόριστους του 2021 και 2022 γιατί:

  1. οι νεοδιόριστοι/ες του 2021 έπρεπε να έχουν μονιμοποιηθεί ακώλυτα τον Αύγουστο του 2023, περίοδο κατά την οποία δεν είχαν καν εκδοθεί οι εγκύκλιοι για όλα τα στάδια της αξιολόγησης
  2. Οι νεοδιόριστοι/ες του 2022 πρέπει να μονιμοποιηθούν ακώλυτα τον Αύγουστο του 2024, γιατί το στάδιο Β και οι ενστάσεις δεν θα μπορούσαν αντικειμενικά να ολοκληρωθούν μια και εκδόθηκαν τέλη Μαρτίου αυτής της χρονιάς.

Να μονιμοποιηθούν άμεσα όλες/οι οι νεοδιόριστες και νεοδιόριστοιΗ αξιολόγηση δε θα περάσει!

Με βάση τα παραπάνω όπως έχουμε ήδη αποφασίσει και έχουν πραγματοποιήσει τα μέλη μας νεοδιόριστες και νεοδιόριστοι του 2020 και του 2021, συνεχίζουμε:

  1. Όλες/Όλοι οι νεοδιόριστοι του 2022 συμπληρώνουν, υπογράφουν και πρωτοκολλούν το υπόδειγμα αίτησης/αιτήματος (νέο αίτημα) που επισυνάπτουμε και το αποστέλλουν προς το ΠΥΣΠΕ Δυτ. Αττικής, με την οποία αιτούνται να υλοποιηθούν όλες οι νόμιμες και απαραίτητες ενέργειες
  2. Αποστέλλουν στο email του συλλόγου (syllogosfilis@gmail.com)  την αίτηση τους με τον αριθμό πρωτοκόλλου
  3. Το ΠΥΣΠΕ της Δυτ. Αττικής και η διευθύντρια εκπαίδευσης δεν έχει συμμορφωθεί στην έκδοση των διαπιστωτικών πράξεων για το 2020, ως οφείλει, και δεν έχει πραγματοποιήσει ΠΥΣΠΕ για τις μονιμοποιήσεις του 2021 και του 2022. Είναι παράνομη και εγκαλείται για παράβαση καθήκοντος γι’ αυτό έχουμε προχωρήσει ήδη σε αποστολή εξωδίκου και θα συνεχίσουμε με όσα πολιτικο-συνδικαλιστικά και νομικά μέσα υπάρχουν.

Απαιτούμε να πάψει η ομηρία των νεοδιόριστων. Οι νεοδιόριστες/οι είναι μόνιμοι και με απόφαση του δικαστηρίου.

Να μονιμοποιηθούν άμεσα όλες/οι οι νεοδιόριστες και νεοδιόριστοι

Ακώλυτη μονιμοποίηση/Καμία σύνδεση της μονιμοποίησης με την αξιολόγηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *